23 Ekim 2020 Cuma

Muafiyet ve İntibak İşlemleri

10 Ekim 2020 Cumartesi 10:15 tarihinde eklendi | 54 defa okundu
Muafiyet talep edilecek tüm dersler için başvurular (önceki yükseköğretim kurumları önlisans veya lisans diploma programlarında başarılı olunan dersler) şu şekilde yapılır.

Yeni kayıt yaptıran öğrenciler; Üniversiteye kayıtlarını yaptırdıkları ilk yarıyıl derslerinin başlamasını izleyen, on (10) işgünü içinde kayıtlı bulunduğu birime şahsen, posta yoluyla veya eposta yoluyla (ybademlimyo@isparta.edu.tr) yaparlar. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmez. Postadan kaynaklanan gecikmelerde sorumluluk öğrenciye aittir.
Süresi içerisinde muafiyet başvurusunda bulunmayan öğrenci ilgili dönemin tüm derslerinden sorumludur.
Öğrencilerin başvuru dilekçelerinde önceden başarılı oldukları derslerden hangilerinden muaf olmak istediklerini açıkça belirtmeleri gerekir. Başvuru dilekçesinde belirtilen dersler haricindeki dersler için muafiyet işlemi yapılmaz.
Başvuru dilekçesinin ekine daha önce öğrenim görülen yükseköğretim kurumuna ait transkript, ders içeriklerive gerekliyse not dönüşüm tablosunun eklenmesi gerekir.
Muaf olunmak istenen ders farklı bir dilde alınmış ise onaylı Türkçe ya da İngilizce ders içeriğinin de dilekçeye eklenmesi gerekmektedir.

Tanıtım - REKLAM.com.tr

food menü ile ilgili görsel sonucu

AYLIK YEMEK LİSTESİ

booked.net