Yayın Tarihi: 23.05.2024 14:00

Okulumuzda Mesleki Eğitim Toplantısı, Öğr. Gör. Osman Ceylan ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Sultan Doğrukol'un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilerimiz, idari personelimiz ve akademik personelimiz bir araya gelerek mesleki eğitim konularında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Osman Ceylan, mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin öğrencilerin kariyer planlamasında büyük rol oynadığını belirtti. Sultan Doğrukol ise Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın mesleki eğitim süreçlerindeki rolünden ve sundukları desteklerden bahsetti.

Öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimizle bir araya gelerek sorularını yönelttikleri ve görüşlerini paylaştıkları toplantı, oldukça verimli geçti. Mesleki eğitimin geliştirilmesine yönelik fikirlerin tartışıldığı bu toplantı, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.