Yayın Tarihi: 19.03.2024 13:15

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu'nda 19 Mart 2024 tarihinde Ormancılık Haftası etkinliği coşkuyla gerçekleşti. Okul yönetimi, öğrenciler ve Eğirdir Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hakan Sağırkaya ile Kuzukulağı Orman İşletme Şefi Mehmet Özmış, etkinlik kapsamında bir araya geldi.

Etkinlik boyunca öğrencilere ormancılık alanında değerli bilgiler aktarıldı. Hakan Sağırkaya ve Mehmet Özmış, öğrencilere ormancılık uygulamaları hakkında bilgi vermek amacıyla interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Katılımcılar, teorik ve uygulamalı bilgilerin yanı sıra sektördeki güncel gelişmeler hakkında da bilgi edinme fırsatı buldu.

Etkinlik, ormancılığın önemini vurgulamak ve gençleri bu alanda bilinçlendirmek amacıyla düzenlendi. Özellikle doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir kullanımı konularında farkındalık oluşturmayı hedefleyen etkinlik, öğrencilerin ilgi ve katılımıyla büyük bir başarıya imza attı.

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu yönetimi, böylesine önemli bir etkinliğin düzenlenmesine öncülük ettiği için mutluluk duyarken, katkılarından dolayı Hakan Sağırkaya ve Mehmet Özmış'a teşekkürlerini iletti. Ormancılığın geleceğinin aydınlık olması için gençlerin bilinçli bir şekilde yetiştirilmesinin önemine vurgu yaparak, ormancılığın ülke ekonomisindeki kritik rolünü desteklediklerini belirtti.