Yayın Tarihi: 13.10.2023 10:59
 Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu yeni akademik yıl oryantasyon programı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Ayhan GÖSTERİT hocamızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Sayın Canpolat KAYA’nın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Ayhan GÖSTERİT hocamız Avcılık ve Yaban Hayatı ile Ormancılık ve Orman Ürünleri programlarının öğrencilerine hitap etti.

Öğrencilerin taşıması gereken nitelikler, mesleğin gereklilikleri ve geleceği konularında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Ayhan GÖSTERİT hocamız tecrübelerini öğrencilerimize samimi bir üslupla aktardı.
Şehit Onbaşı Hüseyin ERİÇ Konferans Salonu’nda düzenlenen programın ardından meslek yüksekokulu bahçesinde yeni gelen öğrencilerimiz için hatıra fidan dikimi yapılarak program sonlandırıldı.